Inbjudan

Anmälan

Nyheter

Om årets Stråkenlopp

Resultatsidor

Bildarkiv

Nyheter

2020-01-17

Tyvärr - Inställt

Med hänsyn till rådande väderlek och inga prognoser som tyder på snöfall den närmaste veckan så måste vi tyvärr ställa in årets lopp. Detta är 2:a gången på 18 år som ...

vädergudarna inte gillar oss riktigt.
Egentligen skulle detta beslut tas först på torsdag nästa vecka men vi vill redan nu ge er chansen att anmäla er till ev. andra tävlingar.
Inbetalda anmälningsavgifter återbetalas under nästa vecka i enlighet med inbjudan. (Vi återbetalar allt utom 100:-)

Med en förhoppning om att vintern ändå kommer så småningom så vill vi passa på att önska er lycka till i kommande skidlopp och hoppas vi ses vid 2021 år Stråkenlopp.


2020-01-05

2 veckor kvar och ...

anmälningarna fortsätter trilla in trots den gröna vintern. Vi har haft tur förr så vi hoppas givetvis på minst 30 cm nysnö på Ryfors och därmed skulle loppet vara i hamn.Håll tummarna!

2019-12-11

Anmälningarna trillar in ...

och det är nu ca 1,5 månad kvar till det 18:e Stråkenloppet. Den första skidturen på banan på Ryfors är också avklarad. Nu håller vi tummarna för att den "riktiga" vintern snart är på G! (Se bild)

Anmälningarna trillar in ... - Stråkenloppet

En underbar Nobeldag!

2019-11-22

pölder sport ...

är ny samarbetspartner vid kommande Stråkenlopp. Riktigt kul tycker vi och välkomnar Sveriges största och rent av en av Nordens största skidleverantörer i gänget av duktiga samarbetspartner.

 
Skigo
Hotell Mullsjö
Smålands Turism
Enervit
Coffee Pro
Craft

Copyright 2008-2020 © Stråkenloppet.se  |  Arrangör: Mullsjö SOK